Еднодневен хајк

 

Старешинството на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес и советот на водачи на одредот, реализирајќи ја одредската прогарама за работа за 2011/2012 год., на 3.3.2012 год. (недела) организираа еднодневен хајк до месноста “Крстот на Св.Илија“ и манастирот “Св.Илија“. На овој еднодневен хајк учество земаа три патроли, дел од старешинството и постари членови на одредот. Покрај хајкот патролите реализираа и програмски активности кои се дел од нивните патролни програми.

 

 

 

         

    

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.