Елаборат за XXVI Средби на извидници

Извидничкиот одред “Димитар Влахов” од Велес ги организира на 26тите Средби на извидници Велес –  Голозинци 2011, а кој што ќе одржат во периодот од 8 до 11 септември 2011 год., во извидничкиот центар “Голозинци“ во истоменото село. Официјалниот елаборат и поканата за средбите можете да ги симнете тука – клик !

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.