Велешките извидници во “Дневник“

 Во дневното издание на весникот “Дневник“ (четврток, 18.8.2011, година XVI број 4641)  беше објавен текст за велешките извидници. Во целост ви го преставуваме текстот .

                             dnevnik za na sajt

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.