Велешките извидници – на официјалниот општински календар за 2013

Квалитетните и успешни програмски активности на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ беа пресудни да се најдат и на официјалниот календар на Општина Велес за 2013 година.Со ова докажуваме дека со 60 годишната активност, одредот е градски бренд и препознатлива младинска организација од Велес. Во продолжение и уште неколку страници од календарот …

 

 

 

 

 

 

                                             

 

                

 

 

 

 

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.