Учество во чистењето на езеро Младост

Во организација на здружението на спортски риболовци “Бабуна“ и ЈКП “Дервен“ од Велес на 30.9.2012 год. (недела) со поддршка на Општина Велес  се организираше еколошката акција за чистење на крајбрежјето  на  езерото  “Младост“ во Велес. Извидничкиот одред “Димитар Влахов“, зема учество на оваа еколошка акција со петмина извидници и тоа: Тоше Василевски, Мартин Јошевски, Милош Милошевиќ, Ренато Радевски и  Кристијн Митев.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.