Топографија

Во овој прилог ке ви преставиме една презентација за Топографија. Истата можете да ја искористите при обука на вашите членови на патролата. Може да ви биде тема за патролна средба… Презентацијата ја изработи Бојан Миклош, водач при извиднички одред “Димитар Влахов“ од Велес. Материјалот можете да го видите тука.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.