Средби со кандидатите за Градоначалник

На 13.3.2013 год. (среда) во Домот на НВОи во Велес, во две одвоени средби преставниците на извиднички одред “Димитар Влахов“ – Велес, Златко Ристов, Димитар Јорданов и Тоше Василевски учествуваа на средбите со кандидатите за градоначалници на Велес, Славчо Чадиев и Аце Коцевски. На средбите беа преставени програмите на кандидатите за градоначалници, а на истите се разговараше за понатамошната соработа со НВО секторот и потреби за негово унапредување.

                          

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.