Работна средба во АППТРМ

На  12.09.2013 год . (четврток) во просториите  на  АППТРМ –  Агенцијата  за  Промоција и Подршка  на  Туризмот на Македонија   во Скопје  се  одржа    консултативен  состанок со  сите   предлагачи  на  “ Предлог  – планинарските  патеки“.  На состанокот  се разгледуваше начинот   на  аплицирање   на   објавениот оглас  за   јавни набавки. На овој  координативен состанок беше присутно  и стучно  лице  од  Агенцијата  кое ги даде  одговорите  околу аплицирањето и се друго што е поврзано за  проектот. Од страна на извиднички одред “Димитар Влахов“ од Велес,  на оваа средба беа присутни Димитар Јорданов и Златко Ристовкаде што ја преставија планинарската патека под името “Нова Македонија“ на релација Голозинци – Лисиче – Горно Врановци, а која се наога во Општина Чашка.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.