Работна средба со поранешни членови

Со почеток во вечерните часови на 17 декември 2011 год. (сабота) во извидничкиот центар “Голозинци“, се  одржа работна средба на постари извидници на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес на кои што се разговараше за повторно нивно активирање во извидничката организација и превземање на некои програмски активности во одредот. На оваа средба се разговараше за почеток на припремите на прославата на 60 години извиднички одред “Димитар Влахов“ од Велес, реконструкција на извидничкиот центар “Голозинци“, омасувувањето на организацијата и креирање на нови програмски активности во рамките на одредската програма во наредната 2012 година.

На оваа средба учествувашае и старешината на СИМ.После договорната работна средба беше организирана и мала закуска (може да се види од фото документацијата). Средбата заврши на 18.12.2011 год. (недела) во попладневните часови со давање на конретни задолженија.

                                  

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.