Програма “Scouts of The World Award”

Тимот за меѓународна соработка на Сојузот на извидници на Србија го преведе овој документ кој се однесува на програмата "Scouts of The World Award".  Овој документ сега е на располагање на сите извидници ширум Светот и преведен е на само четири јазици (Англиски, Француски, Српски и Шпански). Очекуваме да овој докумет предизвика голем интерес кај извидниците во  Македонија за оваа програма. Истиот можете да го симнете тука .

 
 
 
Превземено од www.izvidjaci.net.
 
 

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.