Промотивна средба на Мировен корпус

Мировниот корпус-Македонија на 5 април 2013 год. (петок) во салата на Општина Велес  организираше  Регионална промотивна средба на која што се разговараше за: мисијата, целите и проектите на Мировниот корпус во Македонија, потоа беше преставена програмата, преставување на соработниците. На оваа средба беше презентирана и апликацијата за конкурирање. Од страна на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ беше присутен старешината на одредот Ангелче Гушев.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.