Подготовки за протестот

 

Подготвувајки се за протестот против Топилницата, најмладите извидници од извидничкиот одред “Димитар Влахов“ се вклучија во подготовката на транспарентите и паролите кои ке бидат истакнати на протестот закажан за среда 9.11.2011

год. (среда). Секој на свој начин дава поддршка во борбата против рестартирањето на Топилницата. СИТЕ, СИТЕ СИТЕ …. !!!!!

 

 

 

 

 

                  

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.