Патролна соработка

На 9.11.2013 (сабота) патролата “Видри“ од ИПО “Галеб“ од Скопје беше во посета на Велес. Патуваат со воз, кој за првпат, кој не, поминааа супер искуство.  Заедно со најновата патрола на “Димитар Влахов“ – Велес и нашите водачи  се реализираа повеќе игри за запознавање и тимска игра, а убавото време во Градскиот парк во Велес, се искористи за повторување на вештините од прва помош  во природа и теоретски и практично. Следниот состанок ќе бидеме во Скопје, а домаќини на велешките извидници ќе бидат нашите драги пријатели извидници во Скопје од ИПО “Галеб“.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.