Отворен ден со извидниците во Велес

Извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес остварувајќи ја својата програма за работа за  2012/2013 год., на 23.10.2012 год. (вторник) во Младинскиот парк, а во знак на  празникот на македонската револуционерна борба организираше “Отворен ден со извидниците“. На овој отворен ден учество земаа две патроли од нашиот одред и на велешката јавност дополнително им преставија дел од активностите кои ги работиме ние извидниците. За сите доплнителни активности можете да погледнете на нашата фејзбук страна:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=243816832410951&set=a.243816772410957.58391.100003479079783&type=1&theater

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.