Отворен ден со извидниците во Велес

Извиднички oдред „Димитар Влахов“ Велес ве поканува на “Отворен ден со извидниците во Велес. На 23.10.2012 (вторник) во Младинскиот парк (нова фонтана), со почеток во 12.00 часот извидниците од вашиот град ве покануваат на заедничко дружење и запознавање со нивниот извиднички живот,вашето присуство е задолжително ! !

За сите допполнителни информации можете да го посетите нашиот веб сајт: www.scoutveles.org.mk и нашиот телефонски број 043/529-222 секој ден од 18:00 до 21:00 ! ! !

Со извиднички поздрав З-Д-Р-А-В-О ! ! !

 

Совет на водачи при извиднички одред “Димитар Влахов“ – Велес

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.