Анкетирање – втoр ден !

… продолжи анкетирањето на корисниците на транспортната инфраструктура на коридорот 10 за потребите на проектот:   Развој на транзитен и алтернативен туризам во Вардарскиот Плански Регион.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.