Набавена нова камперска опрема

Реализирајки ги активностите во рамките на проектот на извиднички одред “Димитар Влахов“ – Велес, финансиран во рамките на програмата Messengers for Peace на 20.8.2013 година се комплетираше целокупната опрема, покрај пловните објекти, чамци беа набавени и 15 нови шатори и две тенди, Со оваа опрема извидничкиот одред “Димитар Влахов“ – Велес во целост ги зајакнува своите капацитети. Со оваа опрема може да се сместат 45 извидници на терен.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.