Лого за 60 роденден на одредот

                                            

Старешинството на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес ,  на својата редовна  сеница одржана на 9.12.2012 год. (недела) официјално го усвои  логото за прославата за 60 години на  одредот. Покрај логото беше усвоено и  мотото на прославата кое гласи –  “60 години извидништво во Велес – 60 години млади“.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.