Извидниците од Кичево добиваат свој дом

Извидничкиот одред “Мирко Милески“ од Кичево, во соработка со општинските власти ќе добие свој дом. Старите простории на одредот започнуваат да се реновираат, а со тоа извидништвото во Кичево ќе добие силен потсрек за по успешна работа. Ние извидниците од Велес, на нашите добри и драги пријатели им посакуваме успешно завршување на градежните активности на нивниот старо-нов дом и што поскоро вселување во него.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.