Ден на дрвото – IV дел !

Во рамките на акцијата „Ден на Дрвото“ која што се одржа на 13.11.2009 год. (петок), со почеток во 8 часот, на локацијата „Умин дол“- Башино Село и на Вршник во близина на резервоарите за вода на ЈКП „Дервен“ членовите на извидничкиот одред “Димитар  Влахов“ од Велес земаа учество во споменатата акција  со 20 извидници

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.