Хајк кон месноста Пешти

Група на седум извидници од извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес, на 24.11.2012 (сабота) организираа хајк кон месноста Пешти. Во текот на хајкот беа поминати следните  локации: Црн камен, Велешкото кале и кањонот на реката Тополка. Нашите извидници имаа за цел да определат нови терени за организирање на натпревари од републички карактер во рамките на нашите традиционални Средби на извидници.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.