Есенско средување на извидничката просторија

 

belenje 4Како и секогаш, на почетокот на новата учебна година, членовите на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ вршат редовно средување на својата извидничка просторија, сместена во Домот на НВОи во Велес. На 6.10.2011 год. (четврток) се изврши целосно белење на просторијата и фарбање на целокупната дрвенарија во неа, а воедно  се  исчисти на целокупната опрема во канцеларијата. Членовите на нашиот одред му изразуваат голема благодарност на чичко Ацо за помошта која ни ја даде во белењето на нашето извидничко катче.

 

 

 

 

                  

 

               

 

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.