Елаборат за XXVIII Средби на извидници Извор – Велес 2013

Старешинството на извидничкиот одред “Димитар Влахов” од Велес, Донесе ОДЛУКА да  ги организира на 28те Средби на извидници Велес – 2013, а кој што ќе одржат во периодот од 7 до 9 септември 2013 год., во село Извор – Општина Чашка.  Официјалниот елаборат и поканата за средбите можете да ги симнете тука – клик !

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.