Елаборат за XXVII Средби на извидници – Велес 2012

Старешинството на извидничкиот одред “Димитар Влахов” од Велес, Донесе ОДЛУКА да  ги организира на 27те Средби на извидници Велес – 2012, а кој што ќе одржат во периодот од 5 до 7 октомври 2012 год., во Велес, во месноста Манастир “Св. Илија“ . Официјалниот елаборат и поканата за средбите можете да ги симнете тука – клик !

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.