Еколошкиот проблем во Велес на Ал џазаира

 Проблемите со можноста од рестартирање на Топилницата во Велес, светот ќе може да го види и на светскиот информативен сервис Ал џазаира. Зелената коалиција  имаше интервју со новинарот Милка Смилевска од редакцијата на Ал џазаира/Балкан и  тоа токму пред самата во Топилницата во Велес. Во интервјуто учествуваа лидерите на Зеланата коалиција кои што мегу другото ги преставија сите здравствени проблеми кои што ќе се  случуваа а и се потенцијални проблеми со повторно со рестартирање на Топилницата и сите факти и податоци зошто токму на Топилницата не и е местото каде што сега е лоцирана. Интервјуте беше реализирано на 13.11.2011 год. (недела) во Велес. На истото учествуваше и старешината на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ , проф. Ангелче Гушев.

                                        

 

 

 

 

 

                                         

                                                                

                 

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.