Донација од Прокредит Регионалната Академија

ПРОКРЕДИТ РЕГИОНАЛНА АКАДЕМИЈА И.Е. ДООЕЛ Велес на извидничкиот одред  “Димитар Влахов“ од Велес му донираше 22 конференциски столчиња. Со примањето на оваа донација од страна на нашиот одред ќе се подобрат условите за работа во канцеларијата на единствената младинска организација во Велес.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.