Добиена спомен плакета од ИО “Мија Станимировиќ“ – Ниш

По повод 60 години на постоење на нашиот братски извиднички одред  “Мија Станимировиќ“ од Ниш – Република Србија, извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес на свечената академија одржана во Ниш на 27 октомври  2012 година доби Спомен плакета. Плакетата во името на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ беше примена од страна на Златко Ристов, член на старешинството на одредот. 

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.