Добиена Благодарница од Вардарската регата

Извршниот одбор на здружението “Вардарска регата“ од Велес , на извиднички одред “Димитар Влахов“ му додели Благодарница за особено залагање и личен придонес во организирањето на манифестацијата “Вардарска регата Гемиџии 2012“. 

Во оваа прилика Старешинството на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ – Велес, изразува голема благодарност до здружението “Вардарска регата“ за искажаната доверба во организирањето на програмскиот дел на овогодинешната регата.

Се … Арчиме за Македонија … се арчиме за нашиот Велес !!!

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.