Ден на дрвото – по дванаесети пат

На 27.11.2013 год. (среда) извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес, зема учество на дванаесетата по ред акција “Ден на дрвото“ со што нашите членови  дадоа придонес кон создавање на здрава и чиста животна средина за сегашните и идните генерации. Акцијата се одржа  на терените на локацијата „Колиба“ (пристапен пат кон Езеро Младост), на површина од 5 хектари.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.