Благодарност до СИМ, за поддршката !!!

Старешинството и Советот на водачи при извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес им изразува голема БЛАГОДАРНОСТ на членовите на Сојуз на извидници на Македонија,  за поддршката и присуството на големиот сенароден еколошки собир “TOPILNICA NEVERMOR”,  кој се одржа на 9.11.2011 год. (среда) во Велес. Извидниците од СИМ беа предводени од зам.старешината Зоран Шиљковски и Генералниот секретар, Горан Ѓоргиев. Им благодариме за поддршката од се срце !!!

 

Старешина на ИО “Димитар Влахов“ – Велес

проф. Ангелче Гушев

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.