65 години – Извиднички одред “Димитар Влахов“

logo 65

Во чест на шеесет и пет годишното постоење на  извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес,
Старешинството и Советот на водачи на одредот Ве поканува на Свечена академија

П Р О Г Р А М А

11.00 Отварање на академијата со театарски перформанс
11.10  Извидничка химна
11.15  Обраќање на Старешината на СИМ
11.20  Свечено експозе по повод 65 години работа на извидничкиот одред “Димитар Влахов“
11.30  Велес – Ниш  20 години братство (1998 – 2018)
11.45  Доделување на признанија
12.10  Доделување на награди од литературен и ликовен конкурс и конкурс за дигитална фотографија
12.30 Коктел и прес конференција

време: 10.03.2018 (сабота)
место: Сала “Бели мугри“
почеток: 11 часот

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.