55 години извидничко движење во Велес

Старешинството на извидничкиот одред “Димитар Влахов” од Велес на својата редовна седница одржана на 27 февруари 2008 год.  донесе одлука за одбележување на 55 години  Извидничко движење во Велес (1953 – 2008).
Прославата ке се одржи во спортската сала при средното општинско економско училиште “Јовче Тесличков” (поранешно основно училиште “Трајко Андреев”) со почеток во 11.00 часот на 19 април 2008 година.
 
Ве очекуваме.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.