Ден на дрвото – 5 дел !

Во рамките на еколошката акција “Ден на дрвото – Засади ја својата иднина“ на 30.3.2010 год. (вторник) учество зема и извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес со десет извидници. Акцијата се реализираше на терените на езерото Младост. На оваа еколошка акција се појави и претседателот на Република Македонија, г-нот Ѓорѓе Иванов, Градоначалникот на Велес, г-нот Горан Петров и дел од промоторите  на акцијата.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.