Ноќен хајк во знак на празникот – 22 февруари

Во рамките на прославата по повод Светскиот ден на скаутизмот – 22 февруари, членови на  извидничкиот одред Димитар Влахов се приклучија на републичката прослава на празникот. Во рамките на прославата на 21 февруари се организираше и ноќен хајк до Милениумскиот крст на Водно  во Скопје. На овој ноќен хајк учествуваа триесетина постари извидници од скопските одреди,  извидници од Крива Паланка и членовите на нашиот одред.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.