Подготовки за РИОН 2010

Подготоките за РИОН 2010 (Републички Извиднички Ориентационен Натпревар)  се реализираа во извидничкиот центар “Голозинци“, во пероодот од 1 до 3 октомври.Патролите “Брзи Води” ,  “Стереотипови” и “Незнам” во рамките на овој тридневнен  излет ја реализираа програмата која што беше наменет за  подготовки за овогодинешниот РИОН 2010. Во текот на трите дена се реализираше и се помина конструирана стаза со  со повеке контролни точки,каде што на секој контролна  точка имаше предавање за извиндиштвото.После поминатата стазата екипите го усовршуваа цртањето на графичките цртежи  познати помегу нас извидниците.
 
 
 
 

        

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.