Средби на извидници – Теово 2009

Извидничкиот одред “Илинден“ од Скопје по четврти пат ги организираше  традиционалните средби на извидници. Средбите се одржаа во селото Теово во периодот од 23 до 25 октомври оваа година.  Извидниците на овие Средби се натпреваруваа во рамките на традиционалните извиднички натпревари,
но имаше и активности во делот на полигонски игри и натпревари. На овие средби учество покрај осумте извидници на извидничкиот  одред “Димитар Влахов“ од Велес учество земаа и извидници од Скопје и Куманово.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.