Школа за водачи – Зелениот Еди 12

Почитувани извидници, старешинството на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес на својата редовна седница одржана на 3.5.2011 год. (вторник) донесе одлука за организирање на 12та  Школа за водачи на патроли и јата “Зелениот Еди“. За подобро информирање го објавуваме и официјалниот елаборат на Школата. Во наредниот период ке следуваат и други корсни информации. Елаборатот можете да го симнете тука – клик . А во продолжение тука можете да ја симнете и програма на Школата по денови и целокупните предвидени теми кои се стандардизирани по вудбеџ системот на едукација. Програмата можете да ја симнете тука – клик .

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.