Елаборат за Зелениот Еди 12

Почитувани извидници, еден месец пред одржување на Школата за водачи “Зелениот Еди 12“ го објавуваме официјалниот елаборат на Школата. Елаборатот можете да го симнете тука .

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.