Школа за водачи на патроли и јата „Зелениот Еди 11“

Извидничкиот одред  Димитар Влахов од Велес во периодот од 8 до 13 јануари 2008 година ќе ја реализира единаесетата Школа за водачи Зелениот Еди.  Сите дополнителни информации можете да ги добиете од елаборатот .

 

 

Елаборатот можете да го симнете тука

 

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.