Џорџ Буш рече за извидниците….

Доблестите на личноста и општеството во кое тој или таа живее, често се сведува на многу едноставни нешта и зборови  кој се наоѓаат во извидничките закони. Секое општество зависи од довербата и вредностите, во служењето и добрината, од храброста и почитивањето. Тое се вредностите на Извидништвото…..

Џорџ Буш, претседател на САД

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.