Јавна расправа за ЛЕР на Чашка

 Локална Самоуправа на Општина Чашка на 12.11.2008 год (среда)  организираше Презентација на  Стратегијата за Локален економски развој на Општина Чашка. Стратегијата на ЛЕР за општината беше реализирана преку проект финансиран од страна на УСАИД. На оваа презентација учество земаа Градоначалникот на општина Чашка, г-дин Стојан Маневски и директорот за локална самоуправа при УСАИД г-дин Давид Гуд.
Во целосната работа на работната група која го креираше донесувањето на ЛЕР за Чашка беа вклучени и членови на  извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес. На оваа јавна расправа учество земаа Тоше Ваилевски, Благој Ѓорчевски и Ангелче Гушев.
 
 
 
 
 

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.