Јавна БЛАГОДАРНОСТ

   Случајот  – Хакиран сајт на извиднички одред  “Димитар Влахов“ беше предизвик за Велешкиот веб портал – ЛИСИЦА. Целокупните настани околу хакирањето и деблокирањето на  нашиот одредски сајт во целост беше пренесен за јавноста во Македонија и Светот од страна на овој портал. Благодарејки на овој веб портал во петокот на 7.11.2008 год., беше објавена и информација во вестите на националната телевизија ТВ Канал 5. Членството на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ им оддава ЈАВНА БЛАГОДАРНОСТ на уредничкиот тим на порталот ЛИСИЦА кои што можете да го посетите на следната адреса: www.lisica.mk.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.