Честит Велигден

                                  

                               

 

Членовите на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес на сите извидници од православна и католичка вероисповед, на сите наши пријатели и на сите наши одредски поддржувачи им ги честита престојните Велигденски празници со желба за мир и благосостојба.

Честит Велигден – Христос воскресе !

Старешина на ИО Димитар Влахов – Велес
проф. Ангелче Гушев

Честит Велигден

 
                    
 
Членовите на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес на сите извидници од православна и католичка вероисповед, на сите наши пријатели и на сите наши одредски поддржувачи им ги честита престојните Велигденски празници со желба за мир и благосостојба.

Честит Велигден – Христос воскресе !

Старешина на ИО Димитар Влахов – Велес
Ненад Андреевски 

Честит Велигден

 

 
Членовите на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес на сите извидници од православна вероисповед, на сите наши пријатели и на сите наши одредски поддржувачи им ги честита престојните Велигденски празници со желба за мир и благосостојба.

Честит Велигден – Христос воскресе !

Старешина на ИО Димитар Влахов – Велес
Ненад Андреевски 

Честит Велигден

 
 

 

 

Членовите на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес на сите извидници од православна вероисповед, на сите наши пријатели и на сите наши одредски поддржувачи им ги честита престојните Велигденски празници со желба за мир и благосостојба.

 

 

Честит Велигден – Христос воскресе !

 

 

 

Старешина на ИО Димитар Влахов – Велес

Ненад Андреевски 

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.