Честитки за јубилејот на ИПО Галеб – Скопје

Старешинството и Советот на водачи на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес на своите браќа извидници од извидничко -поречанскиот одред “Галеб“ од Скопје им го честита 55 годишното постоење на одредот со искрени желби за понатамошни успеси во развојот на извидничкото движење во Република Македонија и развојот на Светското скаутско братство.
 
 
ЧЕСТИТ РОДЕНДЕН !

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.