Хајк до месноста Св.Илија

Остварувајќи ја годишната програма за работа на извиднички
одред “Димитар Влахов“ – Велес на 2.3.2019 год. (сабота), членови на одредот реализираа хајк до врвот Св. Илија во близина на Велес, а воедно го посетија и црковниот комплекс Св.Илија место каде што нашиот одред реализира голем број на програмски активности.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.