Хајк – Да создаваме иднина

Членовите  на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ – Велес во рамките на Европската недела на мобилност на 18.9.2022 год. (недела) организираа еднодневен извиднички хајк до месноста Вршник под мотото “Да создаваме иднина“. Во рамките на овој хајк извидниците од велешкиот извиднички одред   на патеката од месноста Камено брдо до Вршник поставија и едукативни еколошки таблички за зачувување на животната средина.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.