Фото вест

Веб порталот www.lisica.mk како ФОТО ВЕСТ на денот го објави батниковиот букетот од дабови гранчиња  кои што беше изработен од членовите на извидникиот одред “Димитар Влахов“. Во текот на утрешниот ден 6.1.2008 год. – БАДНИК ке бидат поделени околу 5.000 такви букетчиња со што на сограѓаните на Велес,  членовите на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ ќе им ги честитаат Божикните празници. Сите 5.000 букетчиња се изработени од члените на нашиот единствен градски извиднички одред. А за целосната поделба на букетчињата во наредната вест на нашиото одредски сајт.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.