ФИТОФАРМ ги поддржа учесниците на Вардарската регата “Гемиџии 2017“

mast1ФИТОФАРМ ја поддржа Вардарската регата “Гемиџии 2017“. Конкретно сите учесници од извиднички одред “Димитар Влахов“ – Велес и останатите учесници ги добија производите кои се наменети за релаксација и заштита од сонце. Станува збор за следните производи: AFTER BITE и FITALP GEL. Сакаме да изразиме голема благодарност до Фито фарм за помошта која што ни ја пружи за безбедното пловење по реката Вардар во овие жешки временски услови.

Повеќе за ФИТОФАРМ  на следниот линк: http://fitofarm.com.mk/

mast2

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.