Учество на 65 Смотра на извидниците на Ниш

На 12.10.2019 год. (сабота) извидниците на извидничкиот одред
“Димитар Влахов“ – Велес, Иван и Катерина Гушеви земаа
учество на 65 Јубилејната смотра на извидниците на град Ниш. На смотрата учествуваа повеќе од 500 извидници членови на нишките извиднички одреди.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.