Учество на 44те Ноемвриски средби на извидници во Бања Лука

Во периодот од 8 до 10 ноември , на покана на извидничкиот одред “22 Април“ од Бања Лука, Република Српска – Босна и Херцеговина беа организирани 44 Ноемвриски средби на извидници – Бања Лука 2019.

На овие 44 Ноемвриски средби на извидници чество зема Богдан Маневски член на нашиот одред, извидничкиот одред “Димитар Влахов“ – Велес. Средбите беа посетени од извидници од Србија, Хрватска и Црна Гора и Македонија преставена преку нашиот
одредски член.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.